December

Gud vad oeffektiv man kan va då! Ska sätta mig med några arbeten jag har till nästa vecka. Så jäkla hysteriskt nu i slutet. Ja, egentligen får jag skylla mig själv eftersom jag skjutit på en del saker... typiskt mig. Hade verkligen inte såhär höga krav på mig själv när jag gick gymnasiet. Sket i vilket. Kanske inte så bra det heller, men jag är lite "antingen eller"... haha. Gjorde ett prov i måndags jag var 99,9% säker på att jag skulle få IG på. Fick VG! Vaaa? Tänker alltid - "det kan inte stämma, hon måste rättat fel prov, eller blandat ihop mig med någon annan." Jaja! Komvux är faktiskt inte alls så där jävligt som många varnat mig. Visst, det är JÄVLIGT mycket att göra och man måste vara på hugget hela tiden typ, men gud. Man blir behandlad som en vuxen människa för en gång skull! Sen var jag väl heller inte den som syntes i skolan, och hamnade lätt i skuggan av alla andra. Och nu som vuxen har jag så mycket mer erfarenheter av saker som faktiskt kommer mycket till användning i arbeten och uppsatser. Like!

 

Förresten kan jag inte alls förstå hur det redan är december. Ska se julkalendern ikväll, haha! Säkert skitdålig. Ojulig och tråkig. Någon som sett? Tycker dom kan spela gamla godingar istället. Typ Greveholm eller något. Älskar pappan!! HAHAHA.

 

Klippte luggen lite mer innan idag. Hade velat våga hel-lugg men jag kommer bara ångra det. Been there done that! :'D

 

E M E L I E R E S E R ! ! !

jag tycker faktiskt att julkalendern var lite mysig :) den kan nog bli nåt, lite lik Lassemaja :P


2010-12-01 // 15:35:47 ~ URL: http://emeliereser.blogg.se/
Elsa

Åh, skitsnyggt klippt! Du är såå himlahimla fin hörru! :}Vad är det för färgkod på färgen i din inläggstext? Suuuperfin! Kram på dig!


2010-12-01 // 16:29:52 ~ URL: http://elsaglans.blogg.se/
Malin.

Hur Komvux är ett helvete eller inte beror helt på studietakten tycker jag. Jag kör 100% och det är ett helvete! :c Har jättemycket att göra nu i slutet. Dock beror det ju mycket på mig också. Har en tendens att skjuta upp allt till sista sekund.. heh. :')


2010-12-01 // 17:01:28 ~ URL: http://santhic.blogg.se/
Jenny

gud vad söt du är :D


2010-12-01 // 17:13:41 ~ URL: http://jennysfoto.webblogg.se/
Susanna

Jag såg också julkalendern i morse (eller ja.. på svt-play vid 11-tiden). :p Hur som helst så tyckte jag att den verkade helt okej. Inte som förra året. Den var ju skitdålig.


2010-12-01 // 17:20:27 ~ URL: http://livetienetta.blogg.se/
sevendaysaweek

åh, greveholm! eller sunes jul!


2010-12-01 // 17:26:08 ~ URL: http://www.sevendaysaweek.se
Malin.

Sv; Usch! Ja, jag menade inte att låta som att jag hade det värre eller något, haha. För mig är det svårare än i gymnasiet pga man ska vara klar med kurserna på några månader bara, som man tidigare studerade över ett år!Önskar dig lycka till! :) Jag måste verkligen plugga ihjäl mig för att hinna klart allt till jul. Phu!


2010-12-01 // 19:11:28 ~ URL: http://santhic.blogg.se/
lifeiswhatyoumakeit.

Det är nog det mest irriterande med gymnasiet. Eftersom man är omgiven av massa yngre människor som har en tendens att bete sig som apor blir jag också behandlad där efter. Detta är verkligen inte bra, för min lust att engagera mig i skolarbeten som jag egentligen råkar anse vara väldigt viktiga viktiga för min framtid sjunker i & med det.Jag vill också bli undervisad med respekt av läraren så att det känns mer "viktigt" att studera. Kan bero på att jag till största del går med elever från Estet (där majoriteten beter sig som barn). Jag märker verkligen skillnad under individuella valen då jag pluggar tillsammans med motiverade elever från t ex. NV. Det är SÅ mycket roligare eftersom de visar mer mognad och respekterar skolan och lärare. Karma!Jaja... Det blir nog bättre på högskolan, då kommer det verkligen kännas glassigt att plugga - tror jag.


2010-12-01 // 21:20:31 ~ URL: http://benniys.webblogg.se/
sara

Din blogg är så otroligt fin! Du är verkligen grym :)


2010-12-01 // 21:57:31 ~ URL: http://sarasphotoblog.devote.se
Olivia

Håller med dig! Mysteriet på Greveholm är den bästa genom tiderna, och sjömansmöss och diselråttor.

De som har visats de senaste 3 åren har ju varit ren ***** :)P.S. Grymt bra blogg! :)


2010-12-02 // 11:09:25
Ida K

Haha, Greveholm is the shit! Bästa kalenderna, utan tvekan!


2010-12-02 // 11:54:58 ~ URL: http://karlssonida.blogg.se/
♥ Melany

Åh ja, varför envisas man ibland med hellugg trots att man brukar ångra sig? ^^,Jättefin blogg förresten. Ville säga det, liksom :P


2010-12-02 // 15:15:07 ~ URL: http://melanys.com
Linnea

Tänker inte ens titta på julkalendern. Har gett upp hoppet om att de någonsin ska bli bra igen. Så satsar på lite andra julkalendrar på nätet (;


2010-12-02 // 15:50:37 ~ URL: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

NAMN

MAIL

URL   Spara uppgifter?